čtvrtek 20. prosince 2012

EXKLUZIVNĚ! Justin Bieber obviněn z týrání zvířat!

Z nepochopitelných důvodů jsem se o této kauze nedočetl na iDnes, Aktuálně ani Lidovkách. Ale podle serveru tmz.com plánují ochránci zvířat vznést obvinění proti Justinu Bieberovi. Čím si kanadský koloušek toto nařčení vysloužil? Tím, že fanynce věnoval křečka! Čtěte dál!

Justin Bieber nad svým křečkem vynesl ROZSUDEK SMRTI, když jej počátkem prosince věnoval ječící fanynce (která jej slíbila milovat a chránit na věky věků) po skončení koncertu. Tvrdí to alespoň zástupci Kalifornského svazu křečků (California Hamster Association - ano, tato organizace skutečně existuje - mají báječné retro webové stránky).

"Ačkoliv byly Justinovy úmysly čisté, předáním křečka se dopustil týrání zvířete," uvedl zástupce Svazu. Podle něj jsou křečci křehká a citlivá zvířata, která nelibě nesou změny prostředí. "Ve chvíli, kdy byl křeček ve spěchu a v hlučném prostředí předán ječící fanynce, ho Bieber poslal na krátkou cestu ke zkáze."

KE ZKÁZE!!!

A co měl tedy Justin správně udělat? Kalifornský svaz křečků říká, že jestli zpěvák křečka už nechtěl, mohl ho nechat v nějakém zvířecím útulku, aby se bezpečnějším způsobem dostal k zodpovědnějšímu majiteli.

Co se dotyčného křečka týče, je doposud naživu a v péči Bieberovy osmnáctileté superfanynky Tori, která přislíbila, že se ke zvířátku bude chovat jako k malému hlodavčímu bohovi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

... a tak jste pravili vy!