sobota 13. října 2012

Ohlasy na grotesku

Je čas na trochu sebechvály. Vlastně ne - není to sebechvála, když zveřejníte, co hezkého o vás někdo napsal, že ne?

Počítám, že mou novou grotesku už jste všichni viděli. Po dvou týdnech mám od svých přátel na Facebooku velice pozitivní ohlasy, ale pochvala od někoho úplně cizího svědčí o tom, že přátelé nekecají. Následující mail dostala máma mé herecké partnerky poté, co rozeslala odkazy na Ráďa straší na věži:
Dostalo mě, že v dnešní době natočí někdo - mimochodem docela profesionálním aspektem kamery, v době kdy většina vrstevníků nemá zájem absolutně o nic, intelektuální, nadčasovou, velmi dobře zpracovanou, co do synchronizace hudby i volby ex i interiérů a kostymerie, způsobem který nemůže urazit, absolutně relaxačním, a pokud do obsazení zvolí krásnou dívku, která lahodí oku, nemůže se výsledek setkat s neúspěchem......
Autorem pochvalné ódy je jistý pán, který má pověst puntičkáře, o to víc mě jeho pochvala potěšila. Je hezké slyšet od lidí, že to, co děláte, má smysl. Je to asi jeden z nejhezčích pocitů vůbec. (Hned po převalování se ve vyhřáté posteli.)

Sice by ten pán kromě hereččiny krásy mohl pochválit ještě třeba i můj (podle spolužáka, který amatérsky hraje divadlo) "bezvadný a přirozený" herecký výkon, ale člověk nemůže mít všechno.

Jo a ještě jsem chtěl napsat, že s tím, jaký ohlas měla groteska mezi spolužáky v Praze, vážně uvažuji o něčem jako "Ráďa v Praze" nebo tak něco, protože to taky nabízí spoustu veselých zápletek a mnoho talentovaných lidí, kteří by se mohli podílet na vzniku filmu i jeho propagaci.

1 komentář:

  1. Mohli bychom se pokoušet se najít, to ostatně už proběhlo a bylo to poměrně komické :D Jinak musím pochválit tvůj bezvadný a přirozený herecký výkon :)

    OdpovědětVymazat

... a tak jste pravili vy!