pondělí 10. září 2012

Pár drobků z koláče jménem showbusiness


Vážně... Jak se někomu může nelíbit?
  • Cobie Smulders si vzala nějakýho chlápka. Ach jo, pubertální sny o tom, že se ožením s Robin, jsou v čoudu. A takhle jsem, děti, nepotkal vaši matku...
  • Na filmovém festivalu v Torontu měl premiéru nový film s Emmou Watson. The Perks of Being a Wallflower se do běžných kin dostane až na konci záři, ale už teď si připadám, jako pod vlivem kletby imperius - "musím to vidět, musím to vidět..."
  • Minulý týden MTV předávala ceny za nejlepší videoklipy. Call Me Maybe ani moje nová platonická láska Lana Del Rey nevyhrály ani v jedné kategorii, takže mě to už nezajímá. Navzdory tomu, že na mě kluci z One Direction, udělali fakt dojem.
  • Morgan Freeman namluvil audioverzi knihy Fifty Shades of Grey. Slyšet "boží" hlas jak popisuje praktiky z "rudé komnaty bolesti" musí stát za to...
  • A ještě jedna zpráva o Padesáti odstínech šedé - na netu jsem objevil hned dvě "zaručené" zprávy o tom, že studio vybralo představitele Christiana Greye. Zatímco jedna tvrdí, že mladičkou studentku bude v posteli týrat populární Ryan Gosling, z druhé jsem se dozvěděl, že producenti vážně uvažují o pornoherci Jamesi Deenovi. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

... a tak jste pravili vy!