pondělí 30. dubna 2012

Těším se na Avengers!

Nejen kina a plakátovací plochy v centru měst, ale taky sociální sítě, stránky časopisů a dokonce i obchody s oblečením jsou v posledních dnech zaplaveny šesticí superhrdinů. Komiksový film Avengers, v němž spolu bok po boku bojují Iron Man, Kapitán Amerika, Černá vdova, Hulk, Hawkeye a Thor, netrpělivě očekávali geekové i široká veřejnost. Marvelovským filmům se totiž daří skloubit akci s vtipem, bezvadné efekty s dávkou kvalitního herectví a silným příběhem navrch.


Avengers mají zatím velice dobré hodnocení jak na ČSFD, tak na IMDb a dle mého názoru jsou jen krůček od toho, aby se z nich stal opět popkulturní fenomén, jakým byli superhrdinové ve 40. a pak znovu v 60. letech.

Ostatně v kterém jiném letošním filmu byste našli takovou koncentraci hereckých es? Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Stellan Skarsgard, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow a taky Cobie Smulders (Děti, bylo léto 2012 a teta Robin se rozhodla připojit k Avengerům, aby pomohla zachránit Zemi)

Takže už se fakt těším, až si vezmu obří kelímek s colou, sáček popcornu a tenhle ryze komerční a oddechový film navštívím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

... a tak jste pravili vy!