neděle 18. března 2012

Twitteratura: Dan Brown - Šifra mistra Leonarda

Připravuju text o tom, zda Twitter a sociální sítě změní umění 21. století. Pro vaše zvážení přikládám přeloženou kapitolu z knihy Twitterature, která shrnuje nejzásadnější knihy v dějinách lidstva do několika desítek tvítů.

@ZaVsechnoMuzouKatolici Jedu do Paříže! Zabili nějakýho chlapa a policie si myslí, že tu záhadu můžou vyřešit jenom moje nadlidský znalosti kryptologie.
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici A kurva - policie si myslí, že toho chlapa jsem zabil já!!!
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici Ti idioti nechápou, že to je ŠIFRA! Aspoň že mi pomáhá jedna sexy francouzská kočička.
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici Jedu do banky. Ideální čas říct týhle francouzský kočičce celou historii tajných katolických spolků - vsadím se, že ji to rajcuje.
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici  JEŽÍŠKU NA KŘÍŽKU!!! Ukradli jsme kryptex a ukázalo se, že jsme teprve na špičce obrovskýho spiknutí (a v nich se shodou okolností vyznám).
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici Kámoš historik vysvětluje zbytek komplikovaný konspirační teorie. Je dobrý si udržovat přehled - pro dobro přítomné dámy, samozřejmě...
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici WTF!! ZASRANEJ ALBÍN!! Na všechnu tuhle akci mě ti páprdové na Harvardu nepřipravili!
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici Znáte toho italskýho týpka, co namaloval obrázek tý usmívající se holky? Ten se vším souvisí. Koho by to napadlo? LOL.
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici Ne, policie nás prostě nepřestane pronásledovat. Budu se čekovat na všech místech; hlavně o tom neříkejte @PopeBenedictXIV
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici Ach jo, ta kočička je fakt sexy. Ale uprostřed toho všeho církevního zastírání pravdy o Ježíši Kristovi je těžší ji sbalit, než jsem myslel.
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici Dáváme si pauzu a snažíme se vyřešit skládačku "nějaký papež." Vždyť papežů bylo jak krys... Za tohle skončím v pekle.
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici Díky @typekvbuse. U všech svatých, další kryptex? Ježíši Kriste. Doslova.
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici Může někdo říct tomu albínovi a cajtům, že SE TADY JENOM SNAŽÍME ODHALIT TAJEMSTVÍ? Je to jako křížovka! Všichni si potřebujou dát oraz.
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici Šifry, šifry, šifry... Celej den nedělám nic jinýho.
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici Něco hledáš. Máš na pomoc sexy Francouzku. A pak se ukáže, že to, co hledáš, JE ta Francouzka. Jo.
_____
@ZaVsechnoMuzouKatolici Kristepane. Ta Francouzka je přímej potomek Ježíše Krista. No dobře. Počkat - další šifra? Jsem ready na pokračování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

... a tak jste pravili vy!