úterý 7. února 2012

Superbowl!

Kdo s koho: Tom Brady vs. Eli Manning
Miluju sledování amerického fotbalu.

To vzrušující upínání očí k televizní obrazovce, skvělým atletickým výkonům těchto novodobých gladiátorů, poslouchání komentátorských vtípků (teda jenom na Nova Sport - ostatní komentátoři na Jindřicha a Bohumila nemají a navíc je to v HD!).

Miluju hraní amerického fotbalu.

To napětí, přátelské vtípky, spousta dohadování při sestavování týmů a ohraničování hřiště, vůni trávy, do které člověk co chvíli spadne a v neposlední řadě taky příjemnou únavu a dobrý pocit z krásného sportu.

Letos jsem se ze záznamu koukal na Superbowl, v němž se proti sobě postavili New England Patriots pod vedením Toma Bradyho a New York Giants s Eli Manningem coby quarterbackem. A bylo to napínavé od začátku do konce: nejprve vedli Giants, pak jim Patriots přistřihli křidýlka, ale v poslední čtvrtině se výsledek překvapivě obrátil proti nim.

Dream Team: Třebíč Awesomes
Oproti běžným zápasům NFL jen o trochu napínavější zápas (některé nedělní zápasy byly pro diváka víc atraktivní), ale tady šlo o to, kdo se stane vítězem letošní sezóny a samozřejmě taky o zajímavé reklamy, sestřihy těch nejlepších zákroků a poločasovou show (Madonna - to jako vážně? Ale LMFAO byli dobří).

A i přesto, že jsem to sledoval ze záznamu, znal jsem dopředu výsledek a mí oblíbenci Baltimore Ravens se do finále nedostali, jsem se celkem bavil.


Už se těším na léto, až si zase pořádně zahraju!

Žádné komentáře:

Okomentovat

... a tak jste pravili vy!